A logókra kattintva tekintse meg partnereink hirdetéseit!

Hírek

Hírek menüpontunkban aktuális papír-, nyomda- és kapcsolódó iparágakat érintő híreket adunk közre.


2018. 02. 28.

Új Sharp nyomtatók


A Sharp Electronics CEE  bemutatta megújult A3-as MX sorozatának tíz új MFP modelljét. Az MX sorozatban így már huszonnégy készülék található meg (színes és fekete-fehér), 26 és 60 oldal/perc közötti teljesítménnyel. A termékvonal legújabb tagjai ugyanazokat a rugalmas munkafolyamatokat és egyszerűen használható funkciókat kínálják, amelyek a teljes sorozatra jellemzőek, valamint hatékonyan képesek kezelni a másolási és nyomtatási feladatokat.


Mostantól a felfrissített termékvonal bármelyik A3-as készülékét is választja az ügyfél, legyen az akár színes, akár fekete-fehér, ugyanazt a felhasználói és az informatikai élményt kapja minden gépen. Az új modellek olyan intuitív és időtakarékos funkciók kombinációját kínálják, mint például a testreszabható érintőképernyős kezelőfelület, a közelítő felhasználókat érzékelő mozgásérzékelő (csak az Advance modelleken), valamint az alapkiépítésben elérhető, integrált pull printing megoldás.


A monokróm Essential sorozat modelljei (MX-M3050, MX-M3550, MX-M4050, MX-M5050 és az MX-M6050) képesek kielégíteni minden mindennapos irodai igényt, és szükség esetén tovább bővíthetők. Az Advance modellek (MX-M3070, MX-M3570, MX-M4070, MX-M5070 és MX-M6070) pedig olyan további funkciókkal rendelkeznek alapkiépítésben, mint például az Office Direct Print és a felhő szolgáltatásokhoz való csatlakoztathatóság.


További híreinkVissza a főoldalra

ÍRJON NEKÜNK

Név:
E-mail:
Üzenet:

Copyright 2013
Üzemeltető: Print Consult Kft.
Design & codes: Venturi

FAQJogi nyilatkozatAdatvédelem