A logókra kattintva tekintse meg partnereink hirdetéseit!

Hírek

Hírek menüpontunkban aktuális papír-, nyomda- és kapcsolódó iparágakat érintő híreket adunk közre.


2017. 07. 09.

A széleskörű, sok fogyasztót elérő kampányt egy nagy nemzetközi reklámügynökség szervezte meg. A „Nutella Unica” elnevezésű  akció előkészítése során, olyan különleges programot hoztak létre, amely egy adott grafikai sorozatot hét millió féle változatban képes előállítani. Ezt manuális módszerekkel nem lehetséges végrehajtani. A műveletekhez a HP Smartstream Mosaic elnevezésű szoftvert alkalmazták a gyártók. Az elkészített programcsomag vezérelte a HP Indigo digitális nyomógépet, melyen hét millió, egymástól különböző Nutella címkét nyomtattak ki.

A Nutellát gyártó olasz cég utólagos elemzései szerint, az új megoldás jelentősen növelte a vásárlók figyelmét a forgalomba hozatal utáni időpontban, ugrásszerűen megnőttek az eladások és megjelentek az üzletekben a gyűjtők is, akik keresték a különleges kialakítású címkével ellátott Nutella üvegeket. A különleges akció során egy hónap alatt eladták a hét millió terméket, ez jelentősen nagyobb, mint a szokásos forgalom.

A Coca Cola korábbi perszonalizációs akciója után ez a második alkalom, mikor a megszemélyesített digitális nyomtatás által nyújtott lehetőségeket sikeresen alkalmazzák a korszerű marketing módszereknél. 

 

További híreinkVissza a főoldalra

ÍRJON NEKÜNK

Név:
E-mail:
Üzenet:

Copyright 2013
Üzemeltető: Print Consult Kft.
Design & codes: Venturi

FAQJogi nyilatkozatAdatvédelem